Jesteś tutaj

Nowości

Mix w proszku do przygotowania ciasta na słodkie wafle do lodów.   Receptura: Coni Mix 1000g Woda 500g Roztopione masło 150 g op. worek 6 x 1 kg
2018.04.19
Polepszacz do bułek. Dozowanie: 0.3 -1.0% CZYSTA ETYKIETA op. worek 25 kg
2018.04.19
Polepszacz do chleba. Dozowanie: 0.3 - 1.0 % CZYSTA ETYKIETA op. worek 25 kg
2018.04.19
Złota Kukurydza to mieszanka do produkcji bułek i chleba. Pieczywo charekteryzuje delikatny kukurydziany smak i chrupiąca posypka.   Receptura podstawowa: - 7.000 kg mąka pszenna - 3.000 kg pieczywo kukurydziane - 0.300 kg drożdże - ok. 5.800 kg woda Całkowita waga ciasta: 16.100 kg Czas mieszania: ok.. 3 min. na wolnych obrotach + 6 min...
2017.09.06
Polewy do lodów: - czekolada biała premium - czekolada premium - nocciolata premium - nocciolata biała premium - tropikalny Op. butelka 1 kg
2017.08.07
więcej
2017.07.03
Więcej
2017.07.03
Gotowa do użycia, płynna mieszanka lodowa do lodów włoskich (lodów typu soft. Wyprodukowana z mleka z dodatkiem specjalnie dobranego tłuszczu roślinnego, dzięki czemu zachowuje wspaniały smak i charakteryzuje się możliwością doskonałego napowietrzania. Ma kremową konsystencję. Jest lekko aromatyzowana. Oryginalnie zamknięte opakowanie nie wymaga...
2017.05.03
KRUSZWICA Olej z Esencją Masła to kompozycja najwyższej jakości oleju rzepakowego i oleju maślanego, odpowiadająca potrzebom współczesnej gastronomii. W jednej butelce łączy zalety użytkowe oleju rzepakowego – funkcjonalność, wytrzymałość w szerokim zakresie temperatur, wydajność, łatwość i szybkość pracy oraz walory masła klarowanego, które nadaje potrawom maślany...
2017.04.14
Nowość od firmy Grodcono popularne wafle Idol w wersji Black. Op.288 sztuk
2017.04.11

Strony

Nasi partnerzy