You are here

News

Crumb Soft to ekonomiczny zamiennik tłuszczu (margaryny). Szczególnie polecany do produkcji bułek, dodatkową zaletą jest to, iż jego zastosowanie wydłuża świeżość pieczywa. Receptura: Crumb Soft 1/4-1/5 ilości margaryny
2014.05.14
Emulsja E-40 Zastosowanie: blachy, foremki Zalecana do produktów: pieczywo, bułki, produkty z małą zawartością cukru. Uniwersalny środek bazujący na oleju roślinnym oraz wodzie. Biały kolor zabezpiecza przed przedawkowaniem produktu i nie ma wpływu na jego wygląd i smak. Tani i ekonomiczny w dozowaniu.
2014.05.14
Jadalne, dekoracyjne opłatki na tort komunijny. Nadruk jest wykonany za pomocą atestowanych tuszy spożywczych.  Op. 10 sztuk, format A4    
2014.05.06
Monster Color to 100% koncentraty ciasta w proszku do produkcji gofrów. Dostępne kolory: różowy, brązowy, niebieski. Op. 5 kg więcej
2014.04.30
O!Mega- Mieszanka do przygotowania pieczywa funkcjonalnego. To doskonałe źródło kwasów tłuszczowych Omega 3 - zawartość kwasów Omega 3 wynosi 1,05g / 100g pieczywa (ok. 1 bułka). Dzięki zawartości lnu i soi uzyskano wyjątkowy smak pieczywa. O!mega Bułki to również długotrwała świeżość i kompaktowy miękisz.
2014.04.30
Nowości 2014 BAZY: - Fiorpanna 100 - baza do lodów w procesie zimnym i gorącym - Angelika - baza do lodów w procesie gorącym z dodatkową zawartością cześci stałych mleka pełnego SPRINTY: - Peach Tea Sprint - o smaku brzoskwiniowym - Pomegrante Sprint - o smaku granatu - Re Nero Sprint - smak śmietankowo - waniliowy z dodatkiem gorzkiej czekolady...
2014.04.30
Bułeczki eMilki opiekają się na kilku innowcyjnych surowcach marki Bakels: -eMilki Pasta -eMilki Crossing -glazura Bakles Smak bułeczek można wzbogacić o różne dodatki jak rodzynki, czekolada Non Temp Biała i Ciemna itp. Bułeczki eMilki to: - ciekawy wygląd - apetyczny kolor - doskonały smak i aromat - ekonomiczna kalkulacja Firma Bakles...
2014.03.14
Choco Souffle jest mieszanka zawierającą małe kawałki prawdziwej, gorzkiej czekolady, co zdecydowanie wzmacnia i podkresla jej wyjątkowy smak. Receptura: Choco Souffle 1000 g Jajka 700g Ciemna czekolada 450 g (zaleca sie użycie  Reno 64% lub Reno 72%) Sposób użycia: Czekoladę należy roztopić w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej. Mieszankę...
2014.03.11
Pane Arabo to typowy "chleb arabski" szczególnie przydatny do przygotowania smakowitych, napełnianych farszem kanapek. Op. worki 10 kg Receptura: PANE ARABO 20% - 2000g Mąka 500 - 8000g Woda - 5000g Oliwa z Oliwek - 400g Drożdże - 400 g Czas wyrabiania:  10 minut Temperatura ciasta: 26-27 C Pierwszy rozrost: 30 minut w temp.22-24 C...
2014.03.11
Nowości 2014 - BAZY MEC3 - Baza Natura - bez dodatku emulgatorów, modyfikowanych tłuszczów roślinnych ani aromatów. Baza Natura daje wysokiej jakości, prawdziwe kremowe lody o pełnym i wyraźnym smaku. - Baza Alba - wysoko dozowana, bardzo łatwa w użyciu wystarczy  dodać cukier i mleko. Baza nie zawiera aromatów. - Baza Alba Completa - baza z cukrem,...
2014.03.11

Pages

Our partners